Gondolkodtál már azon, hogy otthagyd végre a munkahelyed, hogy vállalkozhass?

Vagy azon, hogy a másodállású vállalkozást végre főállásúra cseréld?

Vagy azon, hogy a gyerekezés után már vállalkozást vezess, ne menj vissza a régi állásodba?

Vonz a függetlenség?

Döntened kéne, hogy Áfás, vagy nem Áfás? Kata, Bt, Kft, Zrt – egyedül, vagy közösen?

Honnan lesz majd elég vevő?

Online, vagy nem online?

Mennyibe fog mindez kerülni?

A Business Trip - Térkép a sikeres vállalkozáshoz
1. storytelling konferencia

 

pont neked szól, ha ezernyi ilyen kérdés kavarog a fejedben!


Három sokat látott, “régi motoros” szakértő, akik ismerik a sikeres vállalkozáshoz vezető utat (sőt többet is!), és most gazdag tapasztalatukból vagy sztoriznak, vagy rémtörténeteket mesélnek – mindnyájunk épülésére.

 

Storytelling – csoportosan. Mint amikor a jazz zenészek összejönnek egy kis örömzenére – ez lesz az első vállalkozói jam session.

 

Mindezt olyan áron, amelyet még egy kezdő vállalkozó is könnyedén ki tud fizetni.

Mikor?

2019. december 13-án 

 

Luca napon hozzuk a fényt a vállalkozásod működésébe! 

Rossz hír: 

 

 

CSAK 100 főnek van hely.

 

 

Nem akarunk többet, mert szeretnénk mindenkivel megismerkedni, figyelni a résztvevőkre. Az a lényeg, hogy egy nagyszerű közösséget alakítsunk, nem pedig a létszám nagysága, ezért most tényleg csak 100 embert várunk – ha biztosra akarsz menni, hogy ki ül melletted, szólj neki is gyorsan! Oké?

AZ ELŐADÓK – és persze a napirendünk 

9.00 – 10.00 Regisztrálj időben

10.00 – 10.30 Ünnepélyes megnyitó és köszöntő játék a Business Trip – Térkép a sikeres vállalkozáshoz első storytelling konferencián

10.30- 10.40 Szünet

10.40 – 12. 00  1. jam: Turcsán Tamás Shy (témagazda) és a lányok – Stratégiaalkotás

Turcsán Tamás Péter vagyok, innovációs és startup szakértő, internetes újságíró, független kommunikációs tanácsadó.

Mintegy 30 éve kezdtem innovációval foglalkozni. Kezdetben szaklapokat alapítottam, később pedig az internetes tartalomgyártásban dolgoztam. Technológiai, tudományos és innovációs szakmai feladatokat végeztem. Szakújságíróként dolgoztam számos webes kiadványnak.

11 éve kezdtem el startupokkal foglalkozni. 6 éve a projekt utánpótlásképzésre helyeztem a hangsúlyt és 41 egyetemi és nagyvállalati innovációs ötletversenyt szerveztem Magyarországon és környező országok magyarlakta területein.

Rengeteg projekttel és ötletgazdával dolgoztam az utóbbi években. 7000 Linkedin kapcsolatom mellett a többezer külföldi startupperrel, szakértővel és befektetővel, vállalkozóval tartom a kapcsolatot.

Stratégiákat építek a hazai startupok sikeréhez, nemzetközi és nagyvállalati szinten.
Oktatok, edukálok középiskolai szinttől, nagyvállalati szintig. Több éve dolgozom a hazai tehetségek feltérképezésén.

Az elveszett recept című könyvem, amely a startup világ működésének titkait fedi fel, a napokban jelent meg. A startupbook.me oldalon keresztül bárki számára elérhető.

12.00-13.00 Kapcsolatépítő ebéd a helyszínen

13.00-14.30 2. jam: Gáspár Kati (témagazda) és a többiek (Csilla & Tamás) – Ötlet, marketing, értékesítés…, de hogyan lesz ebből bevétel? 

Gáspár Kati – Harmonet

alapító tulajdonosa (anno 1999), a Lélekpillangó projekt ötletgazdája. Berényi

Konrád szerint a hazai “marketing szakma óvóninije” 🙂 . Annyira irtózik a statisztikáktól, mint amennyire tudja hogy elengedhetetlenek, ezért túllép önmagán, és megtanít téged is arra, hogy ezt meg tudd tenni. Önmagadon túl pedig egy sikeres és prosperáló cég lesz.

Vele beszélgetni ezen a napon olyan lesz, mint amikor a szellemvasútban meglátod, hogy a gorilla mögött, ami majdnem rád ugrik, egy bácsi áll, fekete cuccban: Feltárul a néha meglepő, de tényszerű valóság. Ugyanakkor a szellemvasút élménye mégis ott marad, csak már te döntesz róla, hogy borzongnál-e, mivel tudod a valóságot. Gyere!

http://szeretetmarketing.hu 

14.30 – 15.00 Szünet

15.00 -16.30 3. jam: Himer Csilla (témagazda) és a gidák (Kati & Tamás) – Pénzügyek, erőforrások, finanszírozás…, de hogyan lesz ebből nyereség? 

A kkv-k pénzügyi szakértője

vagyok. Abban segítek a vállalkozóknak, hogy a marketinggel és értékesítéssel megszerzett pénzükből minél többet megtarthassanak – mégpedig törvényesen. Tapasztalatból tudom, hogy a vállalkozási pénzügyek messze nem az, aminek a legtöbben hiszik: nem unalmas, nem aktakukac meló. Sőt! Érdekes, izgalmas, sok kreativitást igényel – akár a CSI!

Célom az, hogy a pénzügyek minden kkv-nál ugyanarra a polcra kerüljenek, mint a marketing. Mert ha a cégedben a marketing, az értékesítés és a pénzügyek szentháromsága rendben van, akkor a vállalkozásod fejlődni fog. Nem kicsit. Nagyon.

A Business Trip-en is arról fogok majd beszélni, hogy mi kell ahhoz, hogy akár egy egyszemélyes mikrovállalkozás is stabil alapokról indulhasson – és aztán megalapozza a növekedését. Kérdezz majd bátran, biztos, hogy néhányszor meg foglak lepni – és az is lehet, hogy az előadókat is, amikor rájuk kontrázok. 🙂 Olyan izgalmas lesz ez a nap, mint amikor megtaláljuk a pénzügyeid között a rejtett tartalékokat!

https://zsebedremegyek.hu

https://facebook.com/kkvkontrolling

16.30 – 17.00 Üzleti kapcsolatépítés, kávé-/teaszünet

 

17.00 -18.00 Vállalkozói jam session 

 

A napközben a jam-ek során felmerült kérdéseiteket egy fényképpel ellátott dobozban fogjuk gyűjteni (hogy tudjuk, kinek címeztétek a kérdést, milyen témában). Ezekre fogunk itt a konferencia során már megismert, kötetlen, laza stílusban válaszolni – akár workshop jelleggel is. 🙂

A program ideje alatt az előadók könyvei megvásárolhatók, egyéni tréningjeikre, tanácsadásaikra kedvezményesen tudsz majd jelentkezni.

Jegyárak

Ahogyan ígértük: olyan áron vásárolhatsz belépőt, amit még egy kezdő vállalkozó is megengedhet magának! És persze az sem lényegtelen, hogy most készülsz fel 2020-ra. Ezért a belépő jegy ára: 20.200 Ft/fő

Itt leszünk: