A vállalkozói Függetlenség Napja

Gondolkodtál már azon, hogy otthagyd végre a munkahelyed, hogy vállalkozhass?

Vagy azon, hogy a másodállású vállalkozást végre főállásúra cseréld?

Vagy azon, hogy a gyerekezés után már vállalkozást vezess, ne menj vissza a régi állásodba?

Vonz a függetlenség?

Döntened kéne, hogy Áfás, vagy nem Áfás? Kata, Bt, Kft, Zrt – egyedül, vagy közösen?

Honnan lesz majd elég vevő?

Online, vagy nem online?

Mennyibe fog mindez kerülni?

 

A VÁLLALKOZÓI FÜGGETLENSÉG NAPJA

 

pont neked szól, ha ezernyi ilyen kérdés kavarog a fejedben! Elindítunk azon az úton, ami a vállalkozói léttől az anyagi függetlenségig vezet!

 

 • 4 ismert szakértő – 8 segítő kéz, hogy legyen kapaszkodód
 • 9 hasznosan töltött óra
 • 99 különleges ember, akik veled együtt indulnának
 • Inspiráló találkozások
 • Egy igazi amerikai hangulatú sikerebéd
 • Festői környezet a Duna mellett
 • 30 Km-re Budapesttől, a teljes csendben és nyugalomban

 

Mindezt olyan áron, amelyet még egy kezdő vállalkozó is könnyedén ki tud fizetni.

 

HARAGUDNI FOGNAK RÁNK A KONFERENCIA SZERVEZŐK, de mi vállaljuk ezt is.

 

Az ilyen egész napos, valódi tudást adó napokat általában 75 000 és 80 000 Ft-ért kínálják, ebéd nélkül, ami egy most induló vállalkozásnak sok. Mi úgy döntöttünk, hogy az árral is segíteni fogunk. Tanakodtunk rajta, hogy legyen 35 000 Ft. Ez egy jó ár, nem is drága, de egy napért még mindig kevesen adnak ennyit, (- mondjuk kettőért viszont nem rossz, hmm?- ) ha most indul a vállalkozásuk …

 

EZÉRT mi úgy döntöttünk, hogy 

 

 • ebéddel együtt
 • munkafüzettel együtt
 • welcome csomaggal együtt
 • a teljes nap ára

 

CSAK 15 000 Ft 

 

Ez a teljes összeg, nincs semmi eldugott, bújtatott költség, ez tényleg ennyi, hogy segíthessünk neked!

 

És még ezt is szeretnénk megtoldani, hogy a sikered biztosabb legyen! Mindjárt mondom …

 

Neked már csak fel kell ülni a HÉV-re, vagy autóba kell vágnod magad, hogy idejében megérkezz Szigetszentmártonba, a Mártoni Csárda rendezvénytermébe, ahol amerikai palacsinta és amerikai hotdog fogad, majd kellemes és hűvös, diszkréten légkondis térben tanulhatunk egész nap, Dunára néző panoráma mellett.

 

ITT fogunk tanulni, ebédelni pedig az árnyas teraszon, a Duna partján. (Már csak el kell döntened, hogy vegán, vagy húsos menüt szeretnél)

 

Rossz hír:

 

CSAK 100 főnek van hely.

 

Nem akarunk többet, mert szeretnénk mindenkivel megismerkedni, figyelni a tésztvevőkre. Az a lényeg, hogy egy nagyszerű közösséget alakítsunk, nem pedig a létszám nagysága, ezért most tényleg csak 100 embert várunk – ha biztosra akarsz menni, hogy ki ül melletted, szólj neki is gyorsan! Oké?

 

AZ ELŐADÓK – és persze a napirendünk 

 

9.00 – 09.50 Regisztrálj időben – welcome reggeli: amerikai hotdog, amerikai palacsinta, cola és limonádé az időben érkezőknek! (9.50-től már nincs kiszolgálás)

9.50 – 10.00 Ünnepélyes megnyitó A FÜGGETLENSÉG NAPJA 

10.00- 11.00 “Minner” Mándó Milán – A vállalkozói ötlet

11.00 – 12. 00  Gáspár Katalin – Marketing, hogy az ötletből pénz is legyen
stratégia alkotás

12.00-13.00 Ebéd a Mártoni Csárda Duna-teraszán (Vegán gyümölcselves hidegen, húsevőknek pommes frites és rántott borda, vegáknak rakott zöldség “ikertornyok”, kávé/tea) – közben ismerkedés

13.00-14.00 Turcsán Tamás – Startup magyarul, gyakrolati tanácsokkal, indulóknak

 

Turcsán Tamás Péter vagyok, innovációs és startup szakértő, internetes újságíró, független kommunikációs tanácsadó.

Mintegy 30 éve kezdtem innovációval foglalkozni. Kezdetben szaklapokat alapítottam, később pedig az internetes tartalomgyártásban dolgoztam. Technológiai, tudományos és innovációs szakmai feladatokat végeztem. Szakújságíróként dolgoztam számos webes kiadványnak.

11 éve kezdtem el startupokkal foglalkozni. 6 éve a projekt utánpótlásképzésre helyeztem a hangsúlyt és 41 egyetemi és nagyvállalati innovációs ötletversenyt szerveztem Magyarországon és környező országok magyarlakta területein.

Rengeteg projekttel és ötletgazdával dolgoztam az utóbbi években. 7000 Linkedin kapcsolatom mellett a többezer külföldi startupperrel, szakértővel és befektetővel, vállalkozóval tartom a kapcsolatot.

Stratégiákat építek a hazai startupok sikeréhez, nemzetközi és nagyvállalati szinten.
Oktatok, edukálok középiskolai szinttől, nagyvállalati szintig. Több éve dolgozom a hazai tehetségek feltérképezésén.

Az elveszett recept című könyvem, amely a startup világ működésének titkait fedi fel, a napokban jelent meg. A startupbook.me oldalon keresztül bárki számára elérhető.

 

14.00 -15.00 Himer Csilla – Pénzügyek egyszerűen

 

A kkv-k pénzügyese vagyok. Abban segítek a vállalkozóknak, hogy a marketinggel és értékesítéssel megszerzett pénzükből minél többet megtarthassanak – mégpedig törvényesen. Tapasztalatból tudom, hogy a vállalkozási pénzügyek messze nem az, aminek a legtöbben hiszik: nem unalmas, nem aktakukac meló. Sőt! Érdekes, izgalmas, sok kreativitást igényel – akár a CSI!

 

Himer Csilla, a kisvállalkozások pénzügyese

Célom az, hogy a pénzügyek minden kkv-nál ugyanarra a polcra kerüljenek, mint a marketing. Mert ha a cégedben a marketing, az értékesítés és a pénzügyek szentháromsága rendben van, akkor a vállalkozásod fejlődni fog. Nem kicsit. Nagyon.

 

A Függetlenség napján is arról fogok majd beszélni, hogy mi kell ahhoz, hogy akár egy egyszemélyes mikrovállalkozás is stabil alapokról indulhasson – és aztán megalapozza a növekedését. Kérdezz majd bátran, biztos, hogy néhányszor meg foglak lepni – és az is lehet, hogy az előadókat is, amikor rájuk kontrázok. 🙂 Olyan izgalmas lesz ez a nap, mint amikor megtaláljuk a pénzügyeid között a rejtett tartalékokat!

https://zsebedremegyek.hu

https://facebook.com/kkvkontrolling

 

15.00 – 15.30 Üzleti kapcsolatépítés, teaszünet (Jeges teát szolgálnak fel)

15.30 -17.30 Gáspár Katalin – Himer Csilla

17.30 -18.00 Kérdések és válaszok

18.00 -tól az igazán vállalkozókedvűeknek vállalkozói kenuzás (igény szerint helyben lehet rá jelentkezni és befizetni azoknak, akik egy hajóban akarnak evezni, hogy lássák, mennyire tudnak együttműködni!), vagy kora-esti csobbanás a szabad strandon felkészülés a másnapra (azoknak, akik komolyan gondolják)

 

A programok ideje alatt az előadók könyvei megvásárolhatók, egyéni tréningjeikre, tanácsadásaikra kedvezményesen tudsz majd jelentkezni.

 

(Ha a feltüntetett ételeken kívül mást is szeretnél, akkor azt helyben az étlapról tudod rendelni és fizetni, az ajánlatban szereplő tételeken felül fogyasztott ételek és italok önköltségesek.)

Parkolni ingyenesen lehet a csárda előtti parkolóban. Ha igazi élményt és gyorsabb érkezést szeretnél, Budapestről útvonalként javasoljuk az Ercsi – Szigetújfalu közt közlekedő kompot, ami menetrend szerint mindig egészkor közlekedik, de ha sokan állnak, akkor folyamatosan megy. Az utazásba számítsd bele, hogy reggel az M0 autóút gyakran torlódik.) 

A HÉV állomástól gyalogosan körülbelül 10 perc séta a Csárda, a buszállomástól körülbelül 5 perc. )